PROCEDURI PENTRU PREDAREA ETAPEI A II-A DE CURS

1. DESFĂȘURĂTORUL PROGRAMULUI PENTRU CEA DE A DOUA ETAPĂ DE CURS

Dragi cursanți, este foarte importantă activitatea instructorului în relația cu practicantul. Dacă instructorul manifestă atitudine proactivă, de cointeresare a cursantului spre a accede cu brio pe treptele de evoluție spirituală prin intermediul dansului energetic, sunt mari șanse ca participantul la curs să devină un mare generator de cunoaștere.

Pentru a stimula un asemenea proces, ne vom organiza în așa fel încât să dăruim cursantului cele mai frumoase valori.

La începutul întâlnirii din cea de a doua etapă de curs, pentru că deja vă cunoașteți cursanții, vă veți plasa în zona de la intrare în sală și îi veți primi cu bucurie. Le veți acorda atenția cuvenită și le veți face remarci asupra felului în care arată.

Le mulțumiți pentru prezenta lor în această activitate de mare importanță pentru creația noastră comună.

Veți face o evaluare vizuală a cursanților. Îi veți privi cu bucurie și veți împărți vorbe de apreciere și încurajare.

Veți remarca transformările lor benefice, ca urmare a practicii dansului energetic, din cadrul celor 21 de zile de antrenament.

Veți aprecia îmbrăcămintea de culoare albă și veți da exemple de ținute care sunt mai potrivite pentru dansul energetic și pentru viață, în general.

Veți căuta să socializați, în mod egal, cu toți cursanții spre (pentru) a-i antrena în atmosfera de eveniment.

1. Minutul 1 al evenimentului

Vă plasați în frontonul sălii și începeți cu următorul discurs:

„Bine ați venit, dragi cursanți. Pentru a aștepta și pe cei care încă sunt pe drum, vom începe cursul în aproximativ 15 minute.”

Veți continua să socializați încercând să aflați date despre despre felul în care se manifestă în programul de terapie și antrenament. În funcție de răspunsurile lor, veți da sfaturi pentru a se plia din ce în ce mai bine pe necesitățile lor prioritate.

2. Minutul 15 al evenimentului

Prezentați strategia de aprofundare a dansului energetic.

Anunțați începerea cursului. Veți prezenta mai întâi tema acestei etape a cursului: etapa de aprofundare a dansului energetic.

Veți începe prin a rosti următorul discurs.

Dragi cursanți, astăzi avem o nouă zi de curs. Este o zi importantă întrucât abordăm cursul de dans energetic într-o formă mult mai profundă și mai intensă decât am făcut-o până acum.

Vă mulțumesc pentru că v-ați pregătit în cele 21 de zile. Se vede pe chipul dumneavoastră o stare de liniște și pace. Acesta este un semn că dansul energetic a început să se manifeste frumos în viața dumneavoastră.

Dacă în etapa de inițiere am predat elemente care țin de abordarea generală a dansului energetic, astăzi, în etapa de aprofundare avem o excelentă ocazie să accesăm un pachet informațional foarte bogat și de mare har.

Etapa de aprofundare a dansului energetic abordează ființa în mod selectiv pe fiecare dintre cei 7 centri energetici.

Practic, în această etapă, defalcăm programul de terapie și antrenament, în mod selectiv, pe fiecare dintre cei 7 centri energetici, pentru ca, în etapa următoare să reunim toate aceste acțiuni, într-un program holistic și unitar de terapie și antrenament, cu efecte profunde în toată ființa noastră.”

Veți explica faptul că, în această etapă de curs, vom asimila câte un tip de dans energetic pentru fiecare dintre cele 7 chakre.

Practic, prin această abordare holistică vom asigura o echilibrare armonioasă a întregii ființe, construind în același timp suport de vindecare și cultivare sănătoasă în toate corpurile subtile.

Ca urmare a acestui concept, cursantul poate ajunge să simtă corpul mult mai bine, în mod diferit pe fiecare din cei 7 centri energetici, putând astfel să lucreze selectiv, în funcție de necesități și priorități.

Pe flipchart veți desena aura umană cu cei 7 centri energetici.

În dreptul fiecărui centru energetic trasați o săgeată pentru ca apoi, în punctul de plecare al acesteia să scrieți denumirea dansului energetic aferent.

3. Min 35. Faceți purificarea palmelor

Împărțiți felii de lămâie și faceți purificarea palmelor.

În timp ce faceți purificarea palmelor, recomandați (provocați/îndemnați) ca 1-2 cursanți să facă relatări cu privire la modul în care au trăit dansul energetic, în perioada celor 21 de zile de pregătire și antrenament.

4. Minutul 40 al evenimentului

Aplicați programul de încălzire.

Programul de încălzire poate fi unul clasic sau puteți aplica dansul pendular la nivelul chakrei 4.

5. Min 50. Prezentați dansul energetic de împământare

Veți relata faptul că acest tip de dans energetic ne aduce în contact mai bun cu energiile pământului, energii care ne pot asigura o mai bună adaptare la nevoile pământene.

Mai întâi, veți prezenta voi întreaga procedură, apoi veți ruga și cursanții să o practice. În acest fel veți proceda cu fiecare din cele 7 tipuri de dans energetic.

6. Min 65. Prezentați dansul relațiilor

Veți prezenta scopul principal al dansului relațiilor, punând accent pe forma de exprimare prin intermediul gesturilor.

Veți pune să se deruleze o melodie de tip yang.

Prezentați, în mod succint, procedura de execuție a dansului relațiilor. Veți dansa împreună cu practicanții dansul relațiilor.

7. Min 85. Prezentați dansul pendular

Dansul pendular asigură o mai bună pliere a ființei umane pe misiunea care i s-a încredințat.

Veți pune să se deruleze o melodie de tip yang și veți exemplifica metoda de practică a dansului pendular.

8. Min 100. Prezentați dansul apei

În dansul apei veți proceda conform metodei prezentate în prima etapă de curs.

9. Min 105. Luați pauză timp de 10 min

10. Min 115. Prezentați dansul globului de lumină

Veți prezenta, mai întâi, cum se practică dansul globului de lumină, apoi veți ruga dansatorii să vă însoțească în această călătorie.

Veți descrie diferitele forme și culori, pe care le poate lua globul de lumină.

Veți căuta să introduceți în universul vostru subtil culoarea soarelui din luna mai.

Vă recomand ca dansul globului de lumină, dansul îngerilor și dansul intențiilor să se desfășoare pe o melodie instrumentală, cu scopul de a nu suprapune discursul vostru peste discursul muzical.

11. Min 125. Prezentați dansul angelic

Veți face o introducere în lumea îngerilor.

Veți povesti despre potențialul îngerilor.

Veți căuta să aduceți în universul vostru cât mai mulți îngeri, adresându-vă unei mulțimi infinite de ființe angelice.

Veți prezenta, mai întâi, cum se practică dansul îngerilor pentru direcția de est a sălii. Veți da drumul la muzica angelică de tip yin.

Veți practica dansul îngerilor împreună cu dansatorii, adresându-vă mulțimilor de îngeri din partea de est.

Veți ruga dansatorii să practice acasă dansul îngerilor pentru toate cele 4 puncte cardinale.

La final, având brațele ridicate, veți saluta și veți mulțumi tuturor îngerilor, care v-au însoțit în această lucrare.

12. Min 145. Prezentați dansul intențiilor

Veți prezenta rolul intențiilor în viața noastră. Veți da câteva exemple de intenții. Veți căuta să stimulați cursanții în cultivarea propriilor intenții.

Veți ruga pe fiecare dintre practicanți să își scrie pe o hârtie sau în agendă, propria intenție.

Veți pune să se deruleze o melodie de tip yin și apoi prezentați cum se practică dansul intențiilor.

Veți invita participanții să practice dansul intențiilor.

13. Min 165. Prezentați dansul copacului

Veți prezenta efectele energiilor care pornesc de la degete.

Veți pune accent pe faptul că, prin canelele de lumină dintre degete și ceruri, se creează o punte de lumină între noi și conștiința universală.

Veți arăta cum se țin brațele în dansul copacului.

Veți pune să se deruleze o melodie lentă și apoi veți invita participanții să practice dansul copacului.

14. Min 185. Practicați dansul energetic pe muzică populară românească

Dansul energetic pe muzică populară românească este puternic mobilizator în creația venită din resursele noastre strămoșești.

Energiile trecutului nostru ne susțin cu mare eficiență în programele noastre de viață. Datorită acestora ne putem plia cu mai mare inspirație spre scopul vieții.

Recomandare

Este posibil ca în această etapă să nu reușiți să predați toate cele 7 tipuri de dans energetic.

Dacă, la un moment dat, simțiți că nu vă încadrați în limitele de timp, vă recomand să nu vă grăbiți și să treceți cu vederea aspecte importante din dansul energetic.

Înainte cu o aproximativ o oră de momentul final al evenimentului, vă planificați activitatea, astfel încât să încheiați evenimentul cu un dans energetic pe muzică populară românească.

Dacă nu reușiți să predați toate cele 7 tipuri de dans energetic, veți amâna pe data următoare dansul de manifestare a intenției și chiar dansul îngerilor.

15. Min 200. Veți ține discursul de încheiere al celei de a doua etape de curs în dansul energetic

Mulțumiți participanților pentru prezenta la curs.

Prezentați programul de pregătire pentru cele 21 de zile de antrenament până la următoarea etapă de curs.

Reamintiți programul de practică spirituală pe care îl veți desfășura la sala de antrenament. De asemenea, faceți recomandarea de a vă angrena, într-un număr cât mai mare în dansul energetic la unison, în fiecare zi de la ora 21.00.

Anunțați cursanții că in perioada urmatoare veți transmite programul de pregătire de la domiciliu pe platformele de comunicare stabilite de comun acord.

Reamintiți cursanților că, în perioada de 21 de zile de antrenament este foarte important să parcurgă programul de asimilare teoretică a dansului energetic, cu scopul de ușura, cât mai mult, perioada de pregătire a lucrării scrise de absolvire a cursului de dans energetic.

De asemenea, veți sugera dansatorilor să urmărească programul recomandat pe site-ul Academia de dans energetic, pe grupurile comune constituite pe internet și pe telefon.

Vă veți încredința încă o dată că aveți datele de contact ale tuturor cursanților, cu scopul de a asigura o comunicare cât mai eficientă.

@ Academia de Dans Energetic

 

Descarcati Formularul de Inscriere de la aceasta adresa: Formular

Vă rog să îl completați, să îl semnați, să îl scanați (fotografiați) și să îl trimiteți pe email la adresa: coachingintegrativromania@gmail.com

Inscrie-te Acum pentru Cursul de Alimentatie Integrativa

din data de 14.03.2022 ora 19.00

Completeaza datele si descarca Formularul de Inscriere

V-ati inscris cu succes

A fost o eroare, va rog incercati din nou

Dansul Energetic will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Descarcati Formularul de Inscriere de la aceasta adresa: Formular

Vă rog să îl completați, să îl semnați, să îl scanați (fotografiați) și să îl trimiteți pe email la adresa: coachingintegrativromania@gmail.com