PROGRAMUL DE COMUNICARE ÎNTRE INSTRUCTORI ȘI CURSANȚI

 

 

1. PROGRAMUL DE COMUNICARE ÎNTRE INSTRUCTORI ȘI CURSANȚI DUPĂ PRIMA ETAPĂ DE CURS

Prima etapă a cursului de dans energetic aduce în ființa noastră primele crâmpeie de cunoaștere, descoperind astfel cum ne putem conecta la resursele infinite ale lui Dumnezeu, prin intermediul câmpurilor cuantice.

Deși dansul energetic pare o activitate simplă și poate chiar banală, în realitate, prin deplasarea brațelor de jur împrejurul corpului, antrenăm câmpurile subtile spre a se dinamiza în scopul creației.

Pe acest fond, ne protejăm de suferințe și generăm acea lumină de care avem nevoie pentru a străluci, din ce în ce mai frumos în acest univers.

Etapa întâi de curs este primul prilej de deschidere către puterile universului. Cei mai mulți, dintre participanți, reușesc la curs să acceadă la energii de înaltâ vibrație, prin intermediul cărora în ființa lor se generează programe de mare impact în vindecare și vitalizare.

Studiind comportamentul cursanților, am ajuns la concluzia că cel mai important moment al cursului se petrece imediat după ce se predă prima etapă de curs.

Dacă participantului la curs i se acordă suficientă atenție imediat ce se predă prima etapă de curs și este angrenat în programul de pregătire și antrenament, acesta ajunge să perceapă importanța dansului energetic în viața sa și îl va asimila pentru totdeauna.

Pornind de la această necesitate, în următoarele 21 de zile vom căuta să atragem cursantul cât mai aproape de resursele care i s-au încredințat în timpul primei etape de curs.

În acest scop vom oferi cursanților cu un program de activitate coerent și echilibrat.

Ca urmare a acestei necesități, în cele ce urmează voi prezenta un model de comunicare între instructor (facilitator, după caz) și cursant cu scopul de a-l antrena, cât mai bine pe calea pe care și-a ales-o.

1. Prima zi de după curs.

a. Stabiliți contactul cu fiecare dintre cursanți și trimiteți o scrisoare de mulțumire pentru participarea la curs.

Imediat după curs, veți face pe facebook un grup special dedicat participanților la curs. Veți adăuga toți cursanții care au cont de facebook.

Pentru cei care nu au cont de facebook veți trimite informațiile prin e-mail sau WhatsApp.

b. Postați sau trimiteți personal o scrisoare de bun venit

„Dragi cursanți, vă mulțumesc pentru interesul deosebit pe care l-ați manifestat în timpul primei etape de curs.

Vă mulțumesc pentru darul de a fi împreună pe acest grup de comunicare!

Aici vom face postări care să vă ghideze pe drumul cel mai scurt în asimilarea și practica dansului energetic.

Pentru o cât mai eficientă asimilare a programul de curs, vă sugerez să parcurgeți următoarele etape de pregătire și antrenament:

1. Lecturați în întregime cartea DANSUL ENERGETIC.

2. În paralel cu lectura cărții începeți să practicați dansul energetic individual și dansul energetic la unison.

Pentru a vă familiariza cu practica dansului energetic aferent primei etape de curs, vă sugerez să lecturați capitolului IV din cartea „Dansul energetic”.

3. Lecturați Cursul de dans energetic.

4. Lecturați capitolul VII din cartea „Dansul energetic” intitulat: „Sunetul muzicii în dansul energetic”.

Recomand să lecturați capitolul VII de la începutul programului de pregătire întrucât tot ce facem în raport cu Dansul energetic este acompaniat de muzică. Pentru a înțelege Dansul care reprezintă muzica sufletului este necesar să cunoaștem limbajul sunetului, întrucât sunetul reprezintă muzica universului.

5. Lecturați capitolul I din cartea „Dansul energetic”, intitulat: ”Bazele teoretice ale dansului energetic” spre a înțelege și cultiva întreaga panoplie de calități pe care le generează practica dansului energetic.

c. Postați și trimiteți în format PDF cartea Dansul energetic și lucrarea Cursul de dans energetic.

Documentația de pregătire a cursanților o reprezintă cartea Dansul energetic și Cursul de dans energetic. Deopotrivă, ambele lucrări sunt benefice și mobilizatoare în creația generată prin dansul energetic.

Este important ca fiecare cursant să aibă acces la ambele lucrări.

Recomand să asigurați cursanților ambele cărți în format tipărit.

Pentru a vă asigura că fiecare cursant are la dispoziție cele două surse de cunoaștere, le veți trimite cele două lucrări și în format PDF, pe e-mail sau WhatsApp. De asemenea, le veți posta pe grupul de comunicare creat pe Facebook.

Vă sugerez să postați sau să trimiteți următoarea scrisoare.

„Dragi cursanți, vă mulțumesc pentru interesul manifestat față de cursul de dans energetic.

Din dorința de a ușura programul de pregătire vă trimit cu bucurie cartea: „Dansul energetic” și Cursul de dans energetic”.

Cartea Dansul energetic prezintă un întreg program de cultură a ființei umane în câmpurile cuantice, dincolo de limitele atinse cu ajutorul simțurilor normale.

Lecturând cartea Dansul energetic vă dați posibilitatea să cultivați ființa pe noi tărâmuri de viață.

Lucrarea Cursul de dans energetic este un ghid de pregătire pentru a vă da acces, cu mai mare ușurință la cunoașterea revelată în cartea Dansul energetic.

De asemenea, Cursul de dans energetic, vă poate fi de mare ajutor și atunci, când veți ajunge să predați cursul de dans energetic, în calitate de instructori.

Atașez cu bucurie aceste două lucrări.

Vă sugerez să le descărcați și să le salvați în calculatorul dumneavoastră, cu scopul de a le utiliza, ori de câte ori vă sunt necesare.

Aveți toată libertatea de a dărui oricui cele două lucrări.

Vă doresc să aveți lectură frumoasă!”

Pentru a asigura cursanților accesul liber la cele două lucrări, le veți trimite în format PDF pe e-mail și WhatsApp.

d. Postați și trimiteți programul de pregătire practică pentru următoarele 21 de zile.

Așa cum am afirmat, este foarte important să vă asigurați că participantul la curs este conectat cu energia creată de dansul energetic.

Cursul de dans energetic recomandă întregul program de pregătire și antrenament al cursantului. Pentru a stimula activitatea de pregătire a cursantului veți face următoarea postare:

„Dragă cursant, așa cum am prezentat în cadrul primei etape de curs, este foarte important antrenamentul individual în pregătirea și formarea instructorului de dans energetic.

Pentru a deveni instructori desăvârșiți în arta predării dansului energetic este necesar să vă antrenați, cu cât mai multă dăruire și aplecare de sine astfel încât, în ființa voastră să se producă transformări structurale.

Sunt necesare aceste transformări întrucât, pentru a susține un curs de dans energetic este necesar să dețineți un suport teoretic și practic de mare har.

În cele ce urmează vă prezint un program de dans energetic de mare impact pe care îl recomand tuturor, celor care doresc să devină buni instructori în dansul energetic.

De asemenea, recomand acest program tuturor celor care doresc să se împlinească în mod intens creator prin dansul energetic.

Fig. 7. Program de antrenament pentru prima etapă a cursului de dans energetic.

Ordinea zilelor

Pe parcursul zilei

Seara

1

Dansul energetic liber

Dansul energetic liber

2

Dansul energetic liber

Dansul energetic liber

3

Încălzire + dansul energetic liber

Dansul energetic liber

4

Încălzire + dansul energetic liber

Dansul energetic liber

5

Dansul în poziția culcat

Încălzire + dansul energetic liber

6

Dansul în poziția culcat

Încălzire + dansul energetic liber

7

Încălzire + dansul în poziția culcat

Încălzire + dansul energetic liber

8

Încălzire + dansul în poziția culcat

Încălzire + dansul energetic liber

9

Dansul cuantic

Încălzire + dansul în poziția culcat

10

Dansul cuantic

Încălzire + dansul în poziția culcat

11

Încălzire + dansul cuantic

Încălzire + dansul în poziția culcat

12

Încălzire + dansul cuantic

Încălzire + dansul în pozițiaculcat

13

Încălzire + dansul cuantic

Încălzire + dansul energetic liber

14

Încălzire + dansul cuantic

Încălzire + dansul energetic liber

15

Încălzire + dansul cuantic + dansul energetic liber

Încălzire + dansul în poziția culcat

16

Încălzire + dansul energetic liber

Încălzire + dansul cuantic

17

Încălzire + dansul în poziția culcat + dansul cuantic

Încălzire + dansul în poziția culcat

18

Încălzire + dansul energetic liber

Încălzire + dansul cuantic

19

Încălzire + dansul în poziția culcat + dansul cuantic

Încălzire + dansul energetic liber

20

Încălzire + dansul energetic liber + dansul cuantic

Încălzire + dansul în poziția culcat

21

Încălzire + dansul în poziția culcat + dansul energetic liber

Încălzire + dansul cuantic

Observații și recomandări

  • durata de aplicare a programului de încălzire este de minim 12 minute;

  • durata de aplicare a unei ședințe de dans pe parcursul zilei este de 33 de minute; dacă nu reușiți să practicați încontinuu cele 33 de minute, recomand să le practicați în reprize, în funcție de opțiuni și posibilități;

  • este foarte bine să aplicați prima ședință de dans energetic dimineața, înainte de a începe ziua de muncă pentru ca toată ziua să aveți un tonus bun, plin de vervă și creativitate;

  • este bine să aplicați ședința de seară a dansului energetic începând cu ora 21.00; astfel veți dansa concomitent cu toți acei care practică DANSUL LA UNISON;

Pentru a fi în armonie cu cei care practică dansul la unison vă recomand să începeți programul de pregătire a spațiului și încălzirea la ora 20.45, urmând ca la ora 21.00 să începeți efectiv practica dansului energetic la unison.

Prin aplicarea unui asemenea program de dans energetic vă dați șansa să generați în voi acea putere lăuntrică de care aveți nevoie pentru a deveni buni antrenori de instructori în dansul energetic.

2. Prima zi de duminică.

a. Anunțați programul de antrenament, din sala de antrenament pentru săptămâna care urmează.

b. Postați muzica pentru dansul la unison.

Pentru fiecare zi, Academia de dans energetic România programează o anumită melodie cu scopul de a fi audiată în practica dansului la unison de la ora 21.00.

Veți posta programul de melodii pentru săptămâna care urmează.

3. Cu 7 zile înainte de cea de-a doua etapă de curs.

Mai sunt 7 zile până la etapa a doua a cursului de dans energetic.

Este bine să trimiteți cursanților câte un mesaj prin care să vă anunțați intenția de a le veni în ajutor, atât cu informații la telefon cât și cu disponibilitatea de a lucra în sala de curs o parte dintre procedurile de dans pe care le practicați.

Cu această ocazie veți anunța data și ora la care începeți să prezentați cea de-a doua etapă de curs în dansul energetic.

Pentru a trimite toate aceste informații vă sugerez să concepeți un mesaj după următorul model:

„Dragi cursanți, vă mulțumesc pentru activitatea pe care o depuneți în pregătirea cursului de dans energetic.

Vă anunț, pe această cale că predarea celei de-a doua etape de curs se va face în data de….. la ora …..la următoarea adresă:…

Vă aștept cu toată bucuria la cea de a doua etapă de curs.”

4. Cu 3 zile înainte de cea de a doua etapă de curs.

Veți scrie un mesaj scurt în cadrul căruia veți reaminti ora și locația de începere a evenimentului.

„Mai sunt trei zile până la întâlnirea noastră. Vă aștept în data de…la ora de… la adresa:….

Să aveți o zi frumoasă.”

2. PROGRAMUL DE COMUNICARE ÎNTRE INSTRUCTORI ȘI CURSANȚI DUPĂ CEA DE A II-A ETAPĂ DE CURS

Cei mai mulți dintre participanții la cea de a doua etapă de curs sunt deja cuceriți de valorile cursului de dans energetic. Având în ei această calitate, sunt mari șanse să urmeze cursul până la final.

Este foarte important nivelul la care se ridică practicantul dansului energetic. Dacă avem un absolvent de bună calitate, atunci acesta are toate șansele să perpetueze la infinit cunoașterea revelată prin dansul energetic.

Pentru a cultiva un grad înalt de cunoaștere, este important ca în următoarele 21 de zile de antrenament cursantul să fie conectat la energia grupului, atât prin practica individuală, cât și prin cea a dansului energetic la unison.

Ținând cont de această prioritate, chiar din prima zi după curs va fi necesar să transmiteți informațiile necesare unei angrenări benefice în programul de antrenament.

În cele ce urmează vă recomand ca, în calitate de instructor să aveți următoarele acțiuni în raport cu participanții la curs:

1. În prima zi de după curs.

Trimiteți scrisoare de mulțumire pentru participarea la cea de a doua etapă de curs.

În cadrul scrisorii de mulțumire veți recomanda și programul de pregătire pentru dansul energetic la unison.

În acest scop, vă recomand ca scrisoarea să aibă următorul conținut.

„Vă mulțumesc dragi cursanți pentru participarea la cea de a doua etapă de curs de dans energetic.

Împreună am petrecut momente frumoase și de mare impact energetic și spiritual.

În următoarele 21 de zile, vă sugerez să continuați programul de asimilare a cunoștințelor teoretice după cum urmează:

1. Lecturați capitolul II al lucrării Dansul energetic: Managementul dansului energetic.

2. Lecturați capitolul V al lucrării Dansul energetic: Aprofundarea dansului energetic.

3. Lecturați Cursul de dans energetic: Etapa de aprofundare în dansul energetic.

Pentru lărgirea sferei de cunoaștere a vieții și pentru cultura sufletului uman, vă recomand să lecturați și cartea „Puterea cunoașterii”.

Este foarte importantă practica dansului energetic întrucât, prin această formă de antrenament vă dați acces cu mai mare ușurință la puterile universului.

În acest scop, vă recomand ca în perioada următoare să aplicați un program de dans energetic, după modelul prezentat în tabelul următor:

Fig. 8. Program de pregatire pentru etapa a II-a a cursului de dans energetic.

Ordinea zilelor

Pe parcursul zilei

Seara

1

Încălzire + dansul de împământare

Încălzire + dansul de împământare

2

Încălzire + dansul de împământare

Încălzire + dansul de împământare

3

Încălzire + dansul relațiilor

Încălzire + dansul relațiilor

4

Încălzire + dansul relațiilor

Încălzire + dansul relațiilor

5

Încălzire + dansul pendular

Încălzire + pendular

6

Încălzire + dansul pendular

Încălzire + pendular

7

Încălzire + dansul globului de lumină

Încălzire + dansul globului de lumină

8

Încălzire + dansul globului de lumină

Încălzire + dansul globului de lumină

9

Încălzire + dansul angelic

Încălzire + dansul angelic

10

Încălzire + dansul angelic

Încălzire + dansul angelic

11

Încălzire + dansul intențiilor

Încălzire + dansul intențiilor

12

Încălzire + dansul intențiilor

Încălzire + dansul intențiilor

13

Încălzire + dansul copacului

Încălzire + dansul copacului

14

Încălzire + dansul copacului

Încălzire + dansul copacului

15

Încălzire + dansul de împământare + dansul energetic liber

Încălzire + dansul de împământare + dansul din poziția culcat

16

Încălzire + dansul relațiilor + dansul din poziția culcat

Încălzire + dansul relațiilor + dansul cuantic

17

Încălzire + dansul pendular + dansul energetic liber

Încălzire + dansul pendular + dansul din poziția culcat

18

Încălzire + dansul globului de lumină + dansul din poziția culcat

Încălzire + dansul globului de lumină + dansul energetic liber

19

Încălzire + dansul angelic + dansul cuantic

Încălzire + dansul angelic + dansul din poziția culcat

20

Încălzire + dansul intențiilor + dansul energetic liber

Încălzire + dansul intențiilor + dansul din poziția culcat

21

Încălzire + dansul copacului + dansul cuantic

Încălzire + dansul copacului + dansul energetic liber

Observații și recomandări:

  • Vă recomand ca o ședință de dans energetic să dureze în medie 33 de minute. În acest timp este inclus și un program de încălzire de 12 minute.

  • Ținând cont de faptul că dansul la unison reprezintă un reper important al zilei, întrucât la acea oră se conectează energiile tuturor persoanelor care practică dansul energetic, vă sugerez ca la ora 20.48 să demarați programul de încălzire, pentru ca la ora 21.00 să începeți practica dansului energetic la unison.

2. Prima zi de duminică.

a. Anunțați programul de antrenament din sala de curs pentru săptămâna care urmează.

b. Postați muzica pentru dansul la unison.

Pentru fiecare zi, Academia de dans energetic programează o anumită melodie cu scopul de a fi audiată în practica dansului la unison de la ora 21.00.

Veți posta programul de melodii pentru săptămâna care urmează.

4. Cu trei zile înainte de desfășurarea evenimentului de predare a celei de a treia etape de curs

Trimiteți un scurt mesaj de reamintire a datelor celei de a treia etape de curs.

Acest mesaj poate avea următorul conținut:

„Dragi cursanți, mai sunt trei zile până la cea de a treia etapă de curs. Vă aștept cu drag, la data de….la ora de….la adresa:…

Să aveți o zi frumoasă!”

3. PROGRAMUL DE COMUNICARE ÎNTRE INSTRUCTORI ȘI CURSANȚI DUPĂ

CEA DE A III-A ETAPĂ DE CURS

Imediat dupa cea de-a treia etapă de curs

A. Transmiteți programul de pregătire individuală conform următoarelor recomandări:

Fig. 9. Program de pregatire pentru etapa a III-a a cursului de dans energetic.

Ordinea zilelor

Pe parcursul zilei

Seara

1

Încălzire + dansul meditativ

Încălzire + dansul din poziția culcat + dansul trunchiului cerebral

2

Încălzire + dansul relațiilor + dansul îngerilor

Încălzire + dansul pendular + dansul copacului

3

Încălzire + dansul globului de lumina + dansul de împământare

Încălzire + dansul angelic + dansul relațiilor

4

Încălzire + dansul din poziția culcat + dansul cerebral

Încălzire + dansul îngerilor + dansul meditativ

5

Încălzire + dansul pendular + dansul intențiilor

Încălzire + dansul de împământare + dansul din poziția culcat

6

Încălzire + dansul copacului + dansul de împământare

Încălzire + dansul globului de lumină + dansul relațiilor

7

Încălzire + dansul de vindecare loc. + dans meditativ pe muzică populară

Încălzire + dansul pendular + dansul intențiilor

8

Încălzire + dansul pendular + dansul cerebral

Încălzire + dansul pendular + dansul meditativ

9

Încălzire + dansul de vindecare locală + dansul relațiilor

Încălzire + dansul de vindecare

locală + dansul de manifestare a intenției

10

Încălzire + dansul globului de lumină + dansul intențiilor

Încălzire + dansul globului de lumină+ dansul din poziția culcat

11

Încălzire + dansul angelic + dansul pendular

Încălzire + dansul copacului + dansul de împământare

12

Încălzire + dansul relațiilor + dansul îngerilor

Încălzire + dansul relațiilor +dansul intențiilor

13

Încălzire + dansul copacului + dansul meditativ

Încălzire + dansul copacului + dansul cerebral

14

Încălzire + dansul de împământare + dansul pendular

Încălzire + dansul de împământare + dansul din poziția culcat

15

Încălzire + dansul pendular + dansul de manifestare a intenției

Încălzire + dansul pendular + dansul cuantic

16

Încălzire + dansul de vindecare locală + dansul meditativ pe muzică populară

Încălzire + dansul de vindecare locală + dansul din poziția culcat

17

Încălzire + dansul globului de lumină + dansul intențiilor

Încălzire + dansul globului de lumină + dansul energetic liber

18

Încălzire + dansul de vindecare locală + dansul meditativ pe muzică populară

Încălzire + dansul îngerilor + dansul din poziția culcat

19

Încălzire + dansul relațiilor + dansul de manifestare a intenției

Încălzire + dansul pendular + dansul intențiilor

20

Încălzire + dansul de vindecare locală + dansul meditativ pe muzică populară

Încălzire + dansul copacului+ dansul intențiilor

21

Încălzire + dansul relațiilor + dansul angelic

Încălzire + dansul relațiilor + dansul intențiilor

„Dragi cursanți, vă mulțumesc pentru prezența dumneavoastră în peisajul dansului energetic.

Pe măsură ce dansăm mai mult aducem mai multă lumină în peisajul acestui pământ.

Creația voastră prin intermediul dansului energetic se poate perpetua la infinit.

Vă invit la dans!

Doamne ajută!”

B. Transmiteti subiectele pentru lucrarea de diplomă

I. Subiecte aferente primei etape de curs.

1. Descrieți impactul dansului energetic la nivelul spiritului.

2. Descrieți impactul dansului energetic la nivelul sufletului.

3. Descrieți impactul dansului energetic la nivelul trupului.

4. Descrieți impactul dansului energetic în diminuarea și vindecarea stărilor de suferință.

5. Descrieți impactul dansului energetic în elevarea stărilor de conștiință.

6. Descrieți impactul dansului asupra vieții.

7. Descrieți impactul dansului asupra planurilor subtile.

8. Descrieți influența dansului energetic în terapia suferințelor acute.

9. Descrieți influența dansului energetic în terapia bolilor cronice.

10. Descrieți influența dansului energetic în creșterea performanțelor umane.

II. Subiecte aferente celei de a doua etape de curs.

1. Descrieți care sunt avantajele practicii dansului energetic
2. Descrieți strategia managementului spațiilor.
3. Motivați fenomenul de retragere a simțurilor.
4. Prezentați strategia de utilizare optimă a timpului de antrenament.
5. Prezentați procedura de verificare a impactului pe care îl are dansul energetic.

6. Prezentați procedura de reîntregire pe spațiul sacru.

7. Prezentați procedura de reglare a respirației în dansul energetic.

8. Prezentati efectul băii de energii în timpul dansului energetic.
9. Prezentați procedura băii de sunete în dansul energetic.

10. Prezentați tehnica de „negociere cu trupul” în timpul dansului energetic.

III. Subiecte aferente celei de a treia etape de curs.

1. Descrieți principalele argumente ale dansului energetic individual.

2. Descrieți argumentele dansului energetic la unison.

3. Descrieți modul de organizare și conducere a dansului energetic la unison.

4. Descrieți combinațiile terapeutice care pot implica dansul energetic.

5. Descrieți argumentele practicii dansului energetic.

6. Descrieți modul de organizare a activității pentru practica dansului energetic.

7. Descrieți impactul muzicii asupra ființei umane.

8. Descrieți în mod succint primele trei tipuri de dans de inițiere.

9. Descrieți în mod succint cele 7 tipuri de dans de aprofundare.

10. Descrieți în mod succint cele două metode de dans integrativ.

C. Transmiteți criteriile de alegere a subiectelor pentru lucrarea de diplomă

Cu această ocazie stabiliți și principiul de implicare a numărului de aur în alegerea celor 6 subiecte, aferent fiecăruia dintre numerele acestora.

Puteți alege ca numărul de aur să fie aplicat de la stânga la dreapta, de la dreapta la stânga sau în mod aleator.

Pentru fiecare variantă de alegere, veți da exemple concrete de calcul sau chiar veți calcula la fiecare cursant numărul de ordine din cele 3 grupuri de subiecte, câte două pentru fiecare dintre cele trei etape de curs.

„Dragi cursanți, vă mulțumesc pentru prezența voastră la cursul de dans energetic.

În lucrarea de absolvire veți aborda un număr de 7 subiecte.

Primul subiect este următorul:

1. Subiectul numărul 1

Descrieți transformarile din viața dumneavoastră ca urmare a practicii dansului energetic.

Următoarele 6 subiecte vor cuprinde căte două teme aferente fiecărei etape de curs.

Cele 6 subiecte vor fi stabilite conform unor criterii care țin de data dumneavoastră de naștere, în raport cu primele 6 cifre ale numărului de aur (1,61803).

În cazul nostru, pentru alegerea subiectelor numărul 2, 3, 4, 5, 6 și 7, vom lua ordinea firească a cifrelor aferente numărului de aur.

2. Subiectul numărul 2

Pentru subiectul numărul 2 ne vom raporta la lista celor 10 subiecte din cadrul primei etape de curs.

Pentru stabilirea numărului de ordine al primului subiect aferent primei etape de curs se va proceda în felul următor:

La data de naștere a cursantului se adună primul dintre cele 6 cifre ale numărului de aur, conform principiului ales de instructor.

Dacă suma celor două numere este mai mică sau egală cu 10, atunci se va lua în calcul această cifră.

Dacă suma celor două numere este mai mare decât 10, se va lua în calcul doar cifra unitătilor.

Cifra respectivă reprezintă numărul de ordine din lista de subiecte a primei etape de curs.

De exemplu, dacă instructorul alege să se aplice ordinea fireascaă a numărului de aur atunci la data de nastere a cursanutui se adaugă cifra 1 (prima cifră de la numărul de aur). Numărul de aur are valoarea: 1,61803…

Dacă participantul la curs este născut într-o zi de 17, suma celor două cifre este 17+1=18. În acest caz numărul de ordine al subiectului aferent primei etape de curs este 8 (cifra unităților ce reprezintă acest număr).

3. Subiectul numărul 3

Pentru subiectul numărul 3 ne vom raporta la lista celor 10 din cadrul primei etape de curs.

La data de naștere a cursantului se adună următorul număr dintre cele 6 cifre a numărului de aur, conform principiului emis de instructor.

Pentru aflarea numărului de ordine al celui de-al treilea subiect, se va aplica același criteriu prezentat la punctul 2.

4. Subiectul numărul 4

Pentru subiectul numărul 4 ne vom raporta la lista celor 10 din cadrul celei de-a doua etape de curs.

La data de naștere a cursantului se adună următorul număr dintre cele 6 cifre a numărului de aur, conform principiului emis de instructor.

Pentru aflarea numărului de ordine al celui de-al patrulea subiect, se va aplica același criteriu prezentat la punctul 2.

5. Subiectul numărul 5

Pentru subiectul numărul 5 ne vom raporta la lista celor 10 din cadrul celei de-a doua etape de curs.

La data de naștere a cursantului se adună următorul număr dintre cele 6 cifre a numărului de aur, conform principiului emis de instructor.

Pentru aflarea numărului de ordine al celui de-al cincilea subiect, se va aplica același criteriu prezentat la punctul 2.

6. Subiectul numărul 6

Pentru subiectul numarul 6 ne vom raporta la lista celor 10 din cadrul celei de-a treia etape de curs.

La data de naștere a cursantului se adună următorul număr dintre cele 6 cifre a numărului de aur, conform principiului emis de instructor.

Pentru aflarea numărului de ordine al celui de-al șaselea subiect, se va aplica același criteriu prezentat la punctul 2.

7. Subiectul numărul 7

Pentru subiectul numărul 7 ne vom raporta la lista celor 10 din cadrul celei de-a treia etape de curs.

La data de naștere a cursantului se adună următorul număr dintre cele 6 cifre a numărului de aur, conform principiului emis de instructor.

Pentru aflarea numărului de ordine al celui de-al șaptelea subiect, se va aplica același criteriu prezentat la punctul 2.

Dacă participantul la curs nu întelege criteriului de aplicare a metodei prezentate mai sus, intervine instrutorul și stabilește împreună cu acesta lista subiectelor pentru lucrarea de absolvire.

„După ce ați identificat subiectele vă rog să mi le transmiteți. Dacă sunteți de acord, vă rog să îmi comunicați și data dumneavoastră de naștere cu scopul de a reconfirma subiectele.”

3. În maxim 7 zile de la depunerea lucrării de absolvire.

În maxim 7 zile de la depunerea lucrării de absolvire anunțați direct și personal rezultatul cursului de instructori în dansul energetic.

Mesajul poate să fie formulat în aceste fel.

„Dragă …. (spuneți numele), vă anunț cu bucurie că ați obținut media generală ….. la evaluarea activităților desfășurate în cadrul cursului de dans energetic.

Cele trei note care au contribuit la formarea mediei generale au fost următoarele:

  • Prima notă ….. pentru activitatea din timpul predării curuslui de dans energetic,

  • A doua notă …….pentru programul de pregătire la domiciliu al cursului de dans energetic,

  • A treia notă …..pentru pentru evaluarea lucrării de absolvire a cursului de dans energetic.

Vă (Îți) urez să aveți (să ai) succes în activitatea de instructor în dansul energetic.

Să aveți (să ai) o zi minunată!”

Dragi instructori, aceasta este corespondența, pe care o recomand în relația cu participanții la cursul de dans energetic.

Unii dintre voi, ați putea considera că este cam multă informație.

Din proprie experiență am ajuns la concluzia că este mai bine ca informația să ne prisosească, decât să nu ajungă. Având mai multă informație, avem posibilitatea să selectăm doar ceea ce ni se potrivește.

Am conceput aceste proceduri de comunicare ca urmare a experiențelor pe care le-am avut în relațiile cu instructorii și cursanții.

De mai multe ori am constatat că unele persoane nu au mai ajuns la curs din cauza faptului că nu au primit informația la timp.

Vă recomand să aveți o comunicare cât mai bună cu practicanții dansului energetic întrucât această activitate vă poate întregi în misiunea de a fi buni instructori și antrenori în misiunea pe care v-ați asumat-o.

Vă susțin cu bucurie în darurile vieții!

Epilog

Mulțumesc, dragi cititori, pentru că ați parcurs această lucrare!

Am prezentat atât metoda de predare a dansului energetic cât și reperele orare de desfășurate a procedurilor, cu scopul de a ușura activitatea de desfășurare a cursului în toate aspectele sale.

Nu este neapărat necesar să respectați recomandările mele, dar este important să faceți tot ce este posibil pentru a dărui omenirii instructori din ce în ce mai buni și mai intens creatori.

Deși predarea cursului de dans energetic este o muncă de pionierat, am credința că pe viitor vor fi din ce în ce mai mulți aceia care se vor realiza în mod vizionar prin intermediul dansul energetic.

În timp, aceștia vor contribui la formarea și dezvoltarea de oameni elevați și puternici care să manifeste încredere și siguranță de sine în câmpurile cuantice, locul de unde ne atragem cea mai mare parte din aportul esențial al vieții.

Dragi cititori, vă urez să deveniți buni instructori în dansul energetic!

Prin această alegere vă dați șansa să generați cele mai frumoase forme de viață atât în voi înșivă, cât și în jurul vostru.

Pentru a da o dimensiune măreață programului de viață, vă sugerez ca în timpul dansului intențiilor să vă imaginați că ați obținut deja calitatea de instructor în dansul energetic.

Fiind la acest nivel de conștiință, puteți lucra spre a trece la următoarea etapă de de manifestare a cunoașterii devenind astfel coach integrativ.

Fig. 10. Programul de evoluție ca urmare a dansului energetic

Vă mulțumesc pentru răbdarea și aplecarea de sine cu care ați parcurs această lucrare.

Vă doresc să aveți parte de un succes răsunător în parcursul vostru ca instructori în dansul energetic!

Având succes vă clădiți pe nivele de conștiință din ce în ce mai înalte și mai intens creatoare.

Vă doresc să aveți succes deplin în toate acțiunile voastre!

@ Academia de Dans Energetic

 

Descarcati Formularul de Inscriere de la aceasta adresa: Formular

Vă rog să îl completați, să îl semnați, să îl scanați (fotografiați) și să îl trimiteți pe email la adresa: coachingintegrativromania@gmail.com

Inscrie-te Acum pentru Cursul de Alimentatie Integrativa

din data de 14.03.2022 ora 19.00

Completeaza datele si descarca Formularul de Inscriere

V-ati inscris cu succes

A fost o eroare, va rog incercati din nou

Dansul Energetic will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Descarcati Formularul de Inscriere de la aceasta adresa: Formular

Vă rog să îl completați, să îl semnați, să îl scanați (fotografiați) și să îl trimiteți pe email la adresa: coachingintegrativromania@gmail.com