Organizarea cursului de dans energetic

1. Premisele organizării cursului de dans energetic

1.1. Oportunitatea parcurgerii cursului de dans energetic

Cartea Dansul energetic este emanația activității mele și a unui număr foarte mare de dansatori de-a lungul mai multor ani.

Dacă la început am crezut că această carte va fi doar una de lectură, pe măsură ce am completat-o am simțit că poate deveni un adevărat îndrumar pentru o viață sănătoasă și plină de succes.

Intuind potențialul cărții, am început să introduc diverse proceduri, cu scopul de a deveni cât mai accesibilă tuturor celor care doresc să includă dansul energetic în viața lor.

În timp, am constatat că nu este suficient să prezint doar cartea Dansul energetic pentru a genera un program de antrenament benefic și eficient. Atunci am decis să generez și Cursul de dans energetic.

Cursul de dans energetic prezintă căi și metode prin care putem aplica dansul energetic în cât mai multe forme de manifestare a cunoașterii atât la nivel fizic, cât și la nivelul planurilor subtile.

Experiența mi-a demonstrat faptul că pentru a deveni buni practicieni ai dansului energetic nu este suficient să lecturăm cărțile Dansul energetic și Cursul de dans energetic.

Pentru a fi buni practicieni în dansul energetic este necesar să preluăm cunoașterea de la un bun practicant al dansului energetic.

De asemenea, este necesar ca pe parcursul practicii diferitelor tipuri de dans să asimilăm și partea teoretică prezentată atât în cartea Dansul energetic, cât și în Cursul de dans energetic.

Programele de modelare umană prezentate în documentația de curs vin ca o completare a cunoașterii învățate în toate celelalte forme de educație.

Suntem deschiși tuturor formelor de manifestare spirituală, provenite din toate religiile și cultele, în special, al acelora cu o largă răspândire în rândul maselor.

Rolul nostru este acela de a întări creația umană pe drumul pe care aceasta și l-a construit de mii de ani, căutând să punem în valoare imensul potențial cu care suntem înzestrați.

Pentru a atinge un asemenea nivel este important să ne antrenăm încontinuu, pe tot parcursul vieții.

Dansul energetic este o formă de antrenament care ne poate conduce cu mare ușurință spre scopul vieții.

Acesta este motivul pentru care am creat Academia de dans energetic.

În cadrul acestei entități, acum și în viitor se va preda cursul de dans energetic, cu scopul de a genera ghizi în dansul energetic și instructori în dansul energetic.

Cursul de dans energetic reprezintă o bună oportunitate în pregătirea și formarea noastră ca oameni, buni deschizători de drumuri pe acest pământ.

Pentru a atinge un asemenea nivel, am structurat și optimizat programul de curs după ce, timp de peste un an de zile, a fost experimentat cu mai multe sute de practicanți, din diferite medii sociale și culturale.

În tot acest timp, metodele de predare au fost modelate cu scopul de a răspunde tuturor acelora care vor să își cultive viața pe nivele de creație din ce în ce mai înalte prin intermediul dansului energetic.

1.2. Cum putem deveni oameni puternici

prin activitățile generate de dansul energetic?

Suntem ființe infinite din punct de vedere energetic întrucât avem în noi puterea de a modela puterile nemărginite ale universului.

Nu e întâmplător faptul că de mici copii visăm să devenim ființe miraculoase. Puritatea copilăriei ne dă această imaginație întrucât, la acel moment, nu suntem obișnuiți să acceptăm gândirile limitative înrădăcinate de șabloanele sociale.

Fiind oameni cuantici, pe măsură ce ne antrenăm cu asiduitate și dăruire, putem aspira la a avea puteri nemărginite.

Uneori avem impresia că puterea de a genera miracole este hărăzită doar anumitor tipuri de oameni.

Deși putem fi marcați de această limitare de sine, prin antrenament armonizat cu nevoile reale, putem dobândi puterea de a genera fenomene miraculoase.

Culturile spirituale orientale emit ipoteza că omul are 7 centri energetici principali care funcționează ca 7 motoare cu reacție atașate unui avion cu reacție.

Așa cum cele 7 motoare determină la unison deplasarea avionului cu reacție, la fel și parcursul ființei noastre umane este influențat de potențialul celor 7 centrii principali de forță.

Acesta este motivul pentru care am constituit programul de dans energetic urmărind să alimentez toți cei 7 centri de forță, acționând pe două direcții esențiale și anume:

  • creșterea potențialului fiecăruia dintre cei 7 centri energetici;

  • armonizarea potențialului interior cu potențialul întregului univers.

Parcurgând cursul de dans energetic vă recomand să vă canalizați pe trei direcții esențiale și anume:

  • practica DANSULUI ENERGETIC

  • activitatea de INSTRUCTOR DE DANS ENERGETIC

  • organizarea activității CENTRULUI DE DANS ENERGETIC

a. Practica dansului energetic se dovedește a fi una dintre cele mai eficiente metode de antrenament. De aceea, imediat ce este aplicat, dansul energetic își face efectul în toate planurile – fizic, spiritual și emoțional.

Imensele avantaje pe care le generează dansul energetic ne pot plasa pe o nouă orbită fiind mai bine adaptați spre a îndeplini cu succes misiunea vieții.

Practica dansului energetic poate fi învățată studiind cartea „DANSUL ENERGETIC” și „ACADEMIA DE DANS ENERGETIC”.

Cea mai ușoară formă de acces la practica dansului energetic este participarea la cursul de INSTRUCTOR DE DANS ENERGETIC și la întâlnirile organizate sub egida CENTRUL DE DANS ENERGETIC.

b. Activitatea de INSTRUCTOR DE DANS ENERGETIC poate fi o trambulină spirituală excelentă pentru toți cei care doresc să trăiască o viață mai ușoară, mai curată și mai împlinitoare.

Activitatea de instructor de dans energetic a fost constituită atât cu scopul de a promova dansul energetic, cât și cu scopul de a aduce venituri materiale tuturor acelora care doresc să se împlinească prin promovarea acestei noi filozofii de viață.

Deși, din activitatea de instructor de dans energetic vor rezulta valori materiale mari, este bine să ținem cont de faptul că esențial în viața noastră este să promovăm cunoașterea în rândul celor pregătiți să o primească.

Trăind la un asemenea nivel de conștiință, contribuim la crearea unei lumi mai frumoase și mai bune.

Vă mulțumesc pentru că sunteți printre aceia care ați ales să dăruiți și să promovați cunoașterea prin intermediul dansului energetic! Am introdus termenul „cunoaștere” întrucât dansul energetic nu înseamnă doar atitudinea de a dansa.

Un om care practică dansul energetic din convingere de sine reușește să descopere viața dincolo de limitele simțurilor, stimulând astfel accederea la condiția vieții omului cuantic.

Explorând câmpurile cuantice veți realiza că sunteți posesorul unui potențial mult mai mare decât cel pe care credeți că îl aveați până acum.

Descoperind imensul potențial de care dispuneți, veți fi motivat să îl puneți în valoare în forme din ce în ce mai inspirate și mai pline de har.

Pe acest fond, darurile primite prin intermediul dansului energetic pot aduce în viața voastră un potențial nou, mai benefic și mai intens creator.

Având mereu o rezervă de putere pe care să vă bazați, vă puteți implica în mod activ în organizarea activităților (acțiunilor) ce presupun practica activității de instructor în dansul energetic.

Fie că sunteți la început de carieră, fie că deja ați ajuns la un nivel de realizare mulțumitor, oportunitatea de a fi instructor de dans energetic este un dar ce vă poate aduce o creștere a nivelului de dezvoltare personală și umană, în toate aspectele vieții.

În prezenta lucrare simulăm întregul program de curs pentru DANSUL ENERGETIC.

Parcurgând în întregime această lucrare puteți cunoaște termenii tehnici, spirituali și financiari ce implică activitatea de dans energetic.

Astfel vă puteți convinge că prin accederea la titlul de INSTRUCTOR DE DANS ENERGETIC puteți beneficia de o imensă bogăție a acestei vieții.

c. Organizarea activității CENTRULUI DE DANS ENERGETIC poate fi o oportunitate de mare har pentru a împărtăși cunoașterea spre a deveni din ce în ce mai buni și utili pentru mediul de viață în care am ales să trăim.

Sunt pasionat de studiul ființei umane.

De aceea, de fiecare dată când întâlnesc un om interesant încerc să îl studiez pentru a învăța din viața și experiența sa.

Studiind oamenii am realizat că cele mai multe greșeli vin pe fondul lipsei de cunoaștere.

Nimeni nu s-a născut învățat, dar cu toții putem ajunge să învățăm viața, astfel încât să o trăim din ce în ce mai bine și mai frumos.

Unul dintre cele mai frumoase moduri de a vă da acces la cunoaștere este participarea la activitățile organizate sub egida centrelor de dans energetic.

Frecventând activitățile organizate în centrele de dans energetic, omul își creează senzația de apartenență. Acest dar poate fi de mare preț într-o societate modernă în care oamenii au tendința de a se cantona în însingurare și izolare.

Puteți deveni promotorul unei activități benefice implicându-vă în organizarea unui centru de dans energetic.

Într-o primă fază centrul de dans energetic va avea o existență virtuală. În acest scop veți crea o pagină de internet și un grup de dans energetic.

Atât pagina cât și grupul vor avea o denumire specifică dată de amprenta persoanei care are inițiativa acestei creații.

Pentru a promova activitatea de dans energetic, atât pagina cât și grupul vor conține sintagma „Dansul energetic” sau „Dans energetic”.

Atât pagina, cât și grupul vor organiza acțiuni specifice dansului energetic la care se vor adăuga programele de dezvoltare umană desfășurate de către membrii centrului de dans energetic.

Pe pagina de internet a centrului de dans energetic vor fi preluate și acțiunile de promovare a altor centre similare și corespondente de dans energetic, în special ale profilului ACADEMIA DE DANS ENERGETIC – principalul promotor al brandului DANSUL ENERGETIC.

Ziarul ”Puterea Cunoașterii”

Prezentarea cărții ”Dansul Energetic”

Prezentarea cărții ”Puterea Cunoașterii”

Coach pentru nutriție sănătoasă.
Bazele condimentării creatoare”
Curs online de medie durată

Cuprins

 

Organizarea cursului de dans energetic

  

1. Premisele organizării cursului de dans energetic

1.1. Oportunitatea parcurgerii cursului de dans energetic

1.2. Cum putem deveni oameni puternici prin activitățile generate de dansul energetic?

  

2. Structura cursului de dans energetic

 

3. Atribuirea titlurilor de ghid, instructor și coach în dansul energetic

3.1. Atribuirea calităților de ghid și de instructor în dansul energetic

3.2. Atribuirea calității de coach în dansul energetic

 

4. Echipa de management a cursului de dans energetic

 

5. Posibilități alternative de asimilare a cursului de dans energetic

5.1.Cursul intensiv de dans energetic

5.2. Metode alternative de accesare a cursului de dans energetic

 

6. Cursul de dans energetic on-line

6.1. Premisele organizării cursului de dans energetic în sistem on-line

6.2. Metoda de predare a cursului de dans energetic online

6.3. Noțiuni organizatorice pentru cursul de dans energetic în sistem online

 

7. Predarea cursului de dans energetic personalizat

 

8. Predarea cursului de dans energetic în tabere și retreat-uri

 

9. Proceduri organizatorice specifice în predarea cursului de dans energetic

9.1. Particularități în predarea cursului de dans energetic.

 

10. Performanța socială, profesională și materială obținută prin activitatea de instructor în dansul energetic

Descarcati Formularul de Inscriere de la aceasta adresa: Formular

Vă rog să îl completați, să îl semnați, să îl scanați (fotografiați) și să îl trimiteți pe email la adresa: coachingintegrativromania@gmail.com

Inscrie-te Acum pentru Cursul de Alimentatie Integrativa

din data de 14.03.2022 ora 19.00

Completeaza datele si descarca Formularul de Inscriere

V-ati inscris cu succes

A fost o eroare, va rog incercati din nou

Dansul Energetic will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Descarcati Formularul de Inscriere de la aceasta adresa: Formular

Vă rog să îl completați, să îl semnați, să îl scanați (fotografiați) și să îl trimiteți pe email la adresa: coachingintegrativromania@gmail.com