Organizarea cursului de dans energetic

DRAGI CURSANȚI,
Vă mulțumesc cu bucurie în suflet pentru că ați ales să parcurgeți „Cursul de dans energetic”.
Cartea „DANSUL ENERGETIC” funcționează ca un magnet pentru persoanele care doresc să se împlinească într-un mod mai frumos și novator.
Succesul dansului energetic este determinat atât de efectele benefice pe care le produce asupra eului uman, cât și de programele vizionare ce pot fi stimulate prin aplicarea tehnicilor de manifestare a intenției din timpul acestei proceduri.
Cartea Dansul energetic poate fi un bun ghid în cunoaștere și atitudine de viață a ființei noastre. Pentru a da și mai multă consistență acestei lucrări am decis să lansez cursurile de dans energetic.
În cadrul acestor cursuri se vor preda bazele teoretice și practice ale dansului energetic.
De asemenea, cursanții vor fi pregătiți pentru a accede la treptele superioare de dezvoltare personală și socială.
Cursul de dans energetic are scopul de a vă aduce informații suplimentare pentru fundamentarea și aplicarea programului de dans energetic.
De asemenea lucrarea de față este concepută să vă pregătească pentru obținerea titlurilor:
• GHID ÎN DANSUL ENERGETIC și
• INSTRUCTOR ÎN DANSUL ENERGETIC.
Pentru îndeplinirea acestor scopuri în cadrul prezentei lucrări am revelat informații care vă pot ajuta să găsiți cu ușurință răspunsuri la cele mai multe dintre întrebările cuprinse în chestionarul de absolvire a cursului de dans energetic.
De asemenea, pentru a cunoaște din ce în ce mai bine dansul energetic, în această lucrare prezentăm argumente care vă pot convinge de faptul că practica activităților de GHID ÎN DANSUL ENERGETIC și INSTRUCTOR ÎN DANSUL ENERGETIC pot fi benefice în toate aspectele vieții
Astfel, dansul energetic poate deveni atât o sursă de viață sănătoasă, cât și o sursă de venituri constante și sigure pe termen lung.
Sursa de viață sănătoasă primită prin intermediul dansului energetic vine de la coconul de lumină pe care îl puteți genera în timpul aplicării acestei terapii.
Sursa de venituri constante și sigure pe termen lung poate veni din activitățile organizate în cadrul centrului de dans energetic.
Aducerea dansului energetic în viața voastră nu înseamnă doar activitatea de a dansa. Dansul energetic promovează o nouă formă de abordare a vieții punând pe primul plan misiunea pe care v-ați asumat-o în această viață.
Prin dansul energetic deveniți mai pragmatici, mai eficienți și mai buni, concentrându-vă cu mai multă putere pe direcțiile prioritare.
Ca urmare acestor transformări vă veți da șansa să cultivați noi forme de manifestare mai sănătoase și mai împlinitoare atât pentru voi, cât și pentru cei dragi și apropiați.
Deși toate aceste transformări par a fi optimiste, rezultatele obținute de către cei care au adoptat viața trăită prin dansul energetic confirmă faptul că resursele noastre pot fi nemărginite.
Trăind starea de nemărginire prin dansul energetic veți deveni mai selectivi, mai dinamici și mai creativi.
După cum veți realiza cu ușurință și practica dansului energetic poate deveni un mare câștig pentru viața personală.
Pe lângă acest aspect, dacă vă veți dedica activității de INSRUCTOR ÎN DANSUL ENERGETIC aveți ocazia să dăruiți cunoaștere holistică tuturor celor care doresc să descopere și să pună în valoare această frumoasă creație care este dansul.
De aceea vă încurajez să deveniți instructor în dansul energetic!
În acest mod, vă dați șansa să trăiți viața în mai multă iubire și curățenie sufletească alături de aceia care primesc prin intermediul vostru cunoașterea pe care ați acumulat-o în timp.
De asemenea, prin dezvoltarea activităților centrelor de dezvoltare integrativă, vă puteți asigura o sursă de venit atât pentru voi, cât și pentru toți cei care vor intra în sfera de lumină creată prin dansul energetic.
Diploma de absolvire a cursurilor de dans energetic reprezintă și o trambulină pentru accederea la calitatea de MANAGER DE VIAȚĂ INTEGRATIVĂ.
Managerul integrativ promovează viața armonioasă, vizionară și avangardistă.
Pentru toate aceste reușite vă încurajez să vă dăruiți cu implicare sufletească acestui nou dar al vieții pe care îl reprezintă dansul energetic.
Să aveți succes deplin!

@ Academia de Dans Energetic

 

Descarcati Formularul de Inscriere de la aceasta adresa: Formular

Vă rog să îl completați, să îl semnați, să îl scanați (fotografiați) și să îl trimiteți pe email la adresa: coachingintegrativromania@gmail.com

Inscrie-te Acum pentru Cursul de Alimentatie Integrativa

din data de 14.03.2022 ora 19.00

Completeaza datele si descarca Formularul de Inscriere

V-ati inscris cu succes

A fost o eroare, va rog incercati din nou

Dansul Energetic will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Descarcati Formularul de Inscriere de la aceasta adresa: Formular

Vă rog să îl completați, să îl semnați, să îl scanați (fotografiați) și să îl trimiteți pe email la adresa: coachingintegrativromania@gmail.com