ETAPA A II A CURSULUI DE DANS ENERGETIC

1. MANAGEMENTUL DANSULUI ENERGETIC

1.1 PREAMBUL

Așa cum am afirmat și în cartea Dansul energetic, cea mai bună metodă de creștere și dezvoltare a capacităților umane este dinamizarea câmpurilor energetice din planurile subtile.

Experimentând dansul energetic am ajuns la concluzia că această formă de antrenament este de mare eficiență în modelarea calităților umane.

Fiind convins de imensul potențial pe care îl poate genera dansul energetic, am decis să creez un program de dezvoltare umană în care liantul principal să fie viața trăită prin intermediul dansului energetic.

Avalanșa de produse tehnologice ne face să devenim din ce în ce mai statici și repetitivi.

Deși avem impresia că acest model de viață ni se potrivește, în esență, prin renunțarea la dinamizare și diversitate renunțăm la a trăi bogățiile vieții.

Dansul energetic ne poate antrena să trăim viața în mod intens și inedit.

Fiecare mișcare de dans este diferită de precedenta și astfel ne dăm posibilitatea să explorăm noi forme de manifestare a eului nostru uman. De aceea, pe măsură ce dansăm ne dăm șansa să devenim mai puternici și mai sănătoși.

Fenomenul de îmbunătățire a vieții prin intermediul dansului este demonstrat și de multiplele cercetări care s-au efectuat de-a lungul timpului.

Una dintre cele mai recente dovezi, care demonstrează efectele benefice ale dansului, este adusă de cercetătorul Patrick Müller de la German Center for Neurodegenerative Diseases care a afirmat că:

Dansul este extrem de promițător în potențialul său de a combate deteriorarea materiei cenușii de la nivelul creierului.”

Atât argumentele științifice, cât și cele de ordin energetic mă încredințează să vă recomand să aplicați, în mod constant și susținut, dansul energetic pe întreg parcursul vieții.

Să fiți bineveniți în această nouă filozofie de viață!

Vă doresc să trăiți bucuria și fericirea fiind mereu inspirați și susținuți de practica dansului energetic!

1.2. Resursele energetice ale omului

Suntem obișnuiți să trăim în lumea materială și obișnuim să ne raportăm doar la valorile pe care le percepem prin intermediul simțurilor.

Deși avem impresia că suntem doar ființe materiale și trăim într-o lume materială, în realitate, această componentă a vieții reprezintă doar o parte infimă din întreg potențialul existenței noastre umane.

O dovadă clară și de netăgăduit care susține această afirmație este faptul că majoritatea evenimentelor din viața celor ce se raportează doar la planurile materiale se petrec dincolo de puterea lor de modelare.

Pentru a duce o viață cât mai împlinitoare, consider că este necesar să ne raportăm la întregul care suntem, atât în planurile materiale cât și în cele subtile.

Așa cum am afirmat, dansul energetic acționează cu precădere în planurile subtile.

De aceea, prin intermediul dansului energetic ne dăm șansa să acționăm în planurile subtile – dincolo de limitele simțurilor considerate ca fiind normale.

Pentru a înțelege mecanismele puterii umane, vom apela la spiritualitatea orientală, care, în cei peste 5000 de ani de existență a interpretat modelul uman al planurilor subtile.

Conform acestui model, omul are 7 centri energetici principali, numiți centri subtili de forță. Fiecare centru de forță este aferent uneia dintre cele 7 glande endocrine.

Centrii energetici sunt numiți centri subtili de forță întrucât se manifestă ca niște forțe motrice în planurile noastre subtile.

Cei 7 centri energetici acționează ca niște vectori de putere și determină evoluția noastră în raport cu forțele venite din universul planurilor noastre subtile.

Fiecare dintre cei 7 centri subtili de forță este specializat în domenii diferite, așa cum se manifestă diviziunea muncii în societate, lucrând încontinuu, 24 de ore din 24, pe întreg parcursul vieții.

Acționând încontinuu, centrii energetici determină cursul evenimentelor în viața noastră.

În principiu, centrii de forță se manifestă conform desenului următor.

Fig. 1. Cei 7 centri subtili de forță

În cele ce urmează, vă prezint omul cu cei 7 centri principali de forță și domeniile lor de acțiune.

Fig. 2. Specializarea centrilor subtili de forță

După cum realizați din desen, fiecare centru energetic acționează pe direcții specifice.

Deși centrii energetici sunt specializați pe o anumită zonă energetică, între aceștia există o strânsă interdependență.

Atunci când unul din centri suferă, zona sa de impact este afectată de suferință. Ca urmare, mai devreme sau mai târziu, suferința se propagă în toți ceilalți centri energetici.

Așa cum se propagă energia suferinței la fel se propagă și energia vindecării și vitalizării.

Dansul energetic poate acționa la nivel local și global în funcție de felul în care alegem să acționăm prin intermediul acestei terapii.

Având în vedere selectivitatea energiilor ce pot fi generate prin diferitele tipuri de dans energetic, această formă de antrenament este de mare eficiență în abordarea programelor de terapii integrative.

De aceea dansul energetic reprezintă principalul suport de dezvoltare a terapiilor integrative.

2. CELE 7 TIPURI DE DANS ENERGETIC DE APROFUNDARE

Așa cum afirmam în secțiunea de început a acestui capitol, sistemul energetic al omului este constituit din 7 centri de forță. Fiecare dintre centrii de forță lucrează în scopul vieții, de când ne naștem și până plecăm de pe acest pământ.

Pentru a fi din ce în ce mai bine conectați cu resursele universului, am generat câte un program de dans energetic pentru fiecare dintre acești 7 centri.

În figura următoare avem reprezentate toate cele 7 forme de dans energetic de de aprofundare, așa cum am intuit că ne pot fi de cel mai mare folos în practica noastră de însănătoșire, vitalizare și perfecționare.

Fig. 3. Atribuirea celor 7 tipuri de dans energetic pentru fiecare dintre cei 7 centri energetici

După cum realizați, fiecărui centru energetic îi corespunde câte un tip de dans energetic de aprofundare. Atunci când există o suferință localizată într-o anumită zonă din corp, vă puteți conecta la sursa de energie similară din univers. Fiind conectați cu SURSA, prin efect de rezonanță vă veți alimenta de la energia universului, care este pură și infinită.

3. DANSUL DE APROFUNDARE

3.1. Dansul de împământare

Pe măsură ce avansăm în civilizație manifestăm din ce în ce mai mult tendința de a ne desprinde din punct de vedere energetic de pământ – principala resursă materială a vieții noastre.

Fiind deconectați de pământ, energiile ființei noastre au tendința de a intra în stagnare. Trăind în stare de stagnare energetică și viața noastră poate deveni anostă și lipsită de conținut. Acesta este și motivul pentru care mulți dintre noi pământenii avem tendința de a trăi în însingurare și în lipsuri de ordin material.

Antrenament prin dansul de împământare

Din proprie experiență pot să afirm că majoritatea deficiențelor vieții pot fi ameliorate și chiar vindecate, dacă alegeți să dezvoltați o relație benefică în raport cu energia pământului, antrenându-vă în dansul de împământare.

Cartea Dansul energetic prezintă în amănunt dansul de împământare.

Vă recomand să lecturați de mai multe ori dansul de împământare și să îl aplicați atât în programe de refacere, cât și în programele de antrenament.

Recomand să aplicați dansul energetic de împământare în programele de antrenament, întrucât această formă de antrenament vă poate armoniza și dezvolta relația cu energia pământului.

Pământul reprezintă suportul material al vieții.

Așadar, pământul ne asigură suportul energetic principal pentru susținerea bazei materiale în toate aspectele vieții.

Ca urmare, sugerez practica dansului de împământare tuturor celor care doresc să dezvolte o relație bună cu banii.

În cazul în care aveți deficiențe mari în ceea ce privește relația cu banii vă sugerez să aplicați în mod intensiv dansul de împământare.

3.2. Dansul relațiilor

Suntem ființe sociale – așa cum am mai afirmat.

O viață sănătoasă și plină de har poate fi clădită atât timp cât menținem o relație armonioasă cu cele două entități energetice cosmice – cerul și pământul.

Relațiile interumane sunt a doua sursă de energie subtilă din ființa noastră după cele care vin de la univers.

Chiar dacă în amplitudine energiile relațiilor sunt de o valoare mult mai mică decât cele care vin din univers, acestea au darul de a echilibra, raportul dintre energiile cerurilor și pământului care, în mod normal, ar fi necesar sa fie egale, în pondere, în ființa noastră.

Având rolul de „arbitru”, energiile relațiilor pot schimba cursul vieții în orice moment.

Ținând cont de rolul atât de important al energiilor primite prin intermediul relațiilor, în cadrul activități de dans energetic, vom căuta ca, prin intermediul gesturilor, să tăiem stringurile și să generăm acele fluxuri de energii care să ne echilibreze în raport cu cele două surse, cerul și pământul.

Stringurile sunt acele forme de energie, care ne pot secătui de energii, având tendința de a strica echilibrul dintre cele două forme de energie, yin și yang, care vin din cer și din pământ.

Dansul relațiilor ne ajută să tăiem stringurile și să amplificăm energia benefică din jurul nostru.

Datorită transformărilor benefice pe care le determină, recomand să practicați dansul relațiilor de câteva ori pe lună.

3.3. Dansul pendular

Suntem veniți cu scopul de a ne îndeplini misiunea pe acest pământ.

Specificul energiilor venite din planurile sociale, au tendința de a ne cantona în nemișcare întrucât omul caută sa își asigure facilități din ce în ce mai multe.

Dacă omul istoric parcurgea în medie 18 kilometri pe zi pentru procurarea hranei, omul modern al zilelor noastre petrece aproape tot timpul în birou, sau în fața bancului de lucru.

Fiind în nemișcare, în noi apare necesitatea de a dinamiza corpul spre a ne reconecta la valorile sănătoase și perene din univers.

Dansul pendular poate asigura un aport energetic de mare impact pe toate cele 7 chakre.

Prin această calitate pe care ne-o asigură dansul pendular, ne putem conecta la valorile sănătoase și perene din univers, ajutându-ne astfel să ne îndeplinim cu succes misiunea pentru care am venit pe acest pământ.

3.4. Dansul globului de lumină

În cartea Dansul energetic este prezentată în amănunt argumentația dansului globului de lumină. Această formă de terapie se pretează cu succes atât în dansul individual, cât și în dansul organizat în cadrul grupurilor de terapie și antrenament.

Dansul globului de lumină se adresează cu prioritate centrului energetic al sufletului.

Toți cei 7 centri energetici constituie sufletul uman.

Punctul de aplicare al sufletului uman se află în dreptul inimii.

Din acest loc sunt generate cele mai importante programe ale vieții și tot aici sunt recepționate toate energiile din univers.

Trăind în baia de lumină a universului sufletul reacționează în funcție de tipurile de energie care îl străbat.

Astfel sufletul crește atunci când intră în contact cu o energie benefică și se risipește atunci când este asaltat de o energie aducătoare de suferință.

Dansul globului de lumină poate fi o excelentă ocazie prin care să ne susținem sufletul spre a se reîntregi în piept, acolo unde sălășluiește încă din momentul în care am fost concepuți.

Pentru a vă reîntregi sufletul vă recomand să aplicați următoarea procedură.

Procedura pentru „Dansul de reîntregire al sufletului”.

1. Aplicați procedurile de încălzire și pregătire a dansului energetic.

2. Începeți să practicați dansul globului de lumină. Vă imaginați globul de lumină ca fiind o sferă de culoare galben-aurie, ca soarele lunii mai.

Înglobați sufletul în această sferă de lumină.

3. Vă imaginați că sufletul vostru creste odată cu expansiunea globului de lumină.

În momentul în care globul de lumină a atins dimensiunea universului vă raportați la sufletul vostru și faceți de mai multe ori această afirmație:

Mulțumesc sufletului că a atins dimensiuni infinite”

4. Vă imaginați un glob de lumină de dimensiuni infinite. În acest imens glob de lumină vă imaginați sufletul sălășluind în pace și iubire față de toți semenii.

5. Începeți programul de readucere a sufletului în trup.

Cu fiecare etapă de readucere a globului de lumină adunați părticelele de suflet rămase izolate în întregul univers, făcând în mod succesiv, cu fiecare etapă de reducere a globului de lumină, următoarea afirmație:

„ Rechem toate părticelele de suflet!

Mulțumesc pentru reîntregirea sufletului în trup.”

Faceți această afirmație de mai multe ori, astfel încât, în momentul în care globul de lumină a fost introdus în piept să simțiți sufletul reîntregit în trup.

3.5. Dansul angelic

Îngerii sunt cele mai des întâlnite entități benefice din univers. Îngerii manifestă calități de mare har, în toate formele lor de manifestare.

Am realizat dansul angelic din dorința de a ne dezvolta capacitatea de a invoca puterea îngerilor în acțiunile noastre benefice atât pentru noi înșine, cât și pentru semeni.

În cadrul cărții Dansul Energetic am elaborat un program flexibil de abordare a îngerilor spre a veni în susținerea practicanților care aleg să utilizeze puterea acestor entități divine în programele de modelare benefică a vieții.

Ca instructori de curs este bine să practicați de mai multe ori dansul angelic, pentru a vă obișnui să lucrați din ce în ce mai bine cu îngerii.

Lucrând bine cu îngerii veți genera în discipoli încrederea de a utiliza cu succes imensa putere pe care o au îngerii.

3.6. Dansul intențiilor

Programul de manifestare a intenției în dansul energetic, face ca cel de-al șaselea centru energetic să devină esențial în programul de stimulare a creației în viața noastră. Fac această afirmație, întrucât cel de-al șaselea centru energetic este principalul mobilizator al intențiilor noastre în planurile subtile.

Este important să ne cultivăm viața pe drumul cel mai scurt către misiunea cu care am venit pe pământ. Scopul misiunii noastre este adânc impregnat în câmpurile subtile ale universului.

Pentru a ne stimula viața pe drumul cel mai scurt, este necesar să ne cultivăm acțiunile manifestând intențiile cele mai inspirate și mai intens creatoare.

Dansul intențiilor, ne ajută să ne conectăm cu mare eficiență la resursele vieții autentice și să ne cultivăm apoi pe drumul creației în scop divin.

Trăind bucuria de a fi prin dansul intențiilor, ne conectăm la resursele infinite din univers, pentru ca mai apoi să ne amplificam puterea de a fi pe calea adevărului.

Toate aceste calități pe care le pot dezvolta în noi dansul intențiilor pot face ca viața să devină mai bogată și mai frumoasă.

3.7. Dansul copacului

Toate realizările din viața noastră sunt în strânsă legătură cu relația pe care o manifestăm în raport cu puterea infinită care vine de la Dumnezeu.

Nu este întâmplător faptul că relația cu puterea cerească (creatorul) este asigurată prin intermediul celui de-al 7-lea centru energetic.

Deasupra noastră se deschide bolta cerească.

De fapt, bolta cerească reprezintă întregul univers cu toate corpurile cerești. Toate acestea sunt creația unei puteri nelimitate care vine de la Dumnezeu.

Fiind într-o conexiune benefică în raport cu bolta cerească, ne deschidem drumul spre a fi receptivi la energia infinită pe care o putem primi de la Dumnezeu.

Vicisitudinile vieții ne pot distrage de la creația divină, făcându-ne să ne aplecăm spre lucrurile lumești care sunt efemere.

Sufletele noastre sunt construite spre a fi veșnice.

Atunci când conectăm sufletul la o entitate vremelnică, acesta începe să sufere.

Starea de suferință a sufletului în raport cu energiile venite de la Dumnezeu se manifestă prin apariția blocajelor la nivelul părții superioare a corpului fizic, și anume, la nivelul gâtului și capului, mai exact în zona în care sunt situați cei trei centri energetici ce formează planul spiritului.

Pentru deblocarea energetică la nivelul planului spiritului este necesar să întrerupem circuitul energetic deficitar cauzat la nivelul capului și să armonizăm relația corpului fizic în raport cu universul.

Cea mai ușoară formă de întrerupere a stringurilor de la nivelul capului poate fi realizată prin ridicarea cât mai sus a brațelor. Având brațele ridicate deasupra capului, palmele vor prelua legătura energetică agresivă a corpului în raport cu energiile cerurilor și, astfel, capul rămâne protejat într-o mantie de lumină.

Ținând mâinile cât mai sus, mușchii de la nivelul umerilor vor fi încordați generând într-o primă fază o stare de aciditate în acea zonă a trupului.

Pe acest fond țesuturile de la nivelul umerilor vor prelua o parte din încărcătura energetică exacerbată cauzată de dizarmoniile de la nivelul capului.

De aceea, chiar dacă dansăm cu mâinile în sus doar 10-12 minute, cel puțin o perioadă de câteva ore avem șansa să ne eliberăm de durerile de cap.

Pentru a permanentiza starea de bine de la nivelul capului este necesar să aplicăm dansul energetic în mod sistematic, în 3-4 reprize a câte 10 -15 minute fiecare, pentru ca organismul să își recapete starea de armonie și sănătate pe termen lung.

Dacă nu puteți ține mâinile în sus timp de 10-12 minute, atât cât durează dansul copacului, vă sugerez să le mai coborâți timp de câte 1-2 minute după care le veți ridica din nou, astfel încât să fiți cât mai bine conectați la sursa infinită de energie care vine din ceruri în mod preponderent prin intermediul palmelor și brațelor.

Am elaborat dansul copacului și în scopul dezvoltării unei relații generatoare de bogăție spirituală și materială în viața noastră. Atunci când aplicăm dansul copacului polarizăm întreg corpul fizic pentru a ne conecta cu și mai mare acuitate la pământ, sursa noastră de bogăție materială în această viață.

Atunci când doriți să stimulați succesul și să atrageți banii în viața voastră, vă sugerez să aplicați dansul copacului ca și cum deja v-ați programat să aveți succesul la care aspirați.

Nu este întâmplător faptul că atunci când obținem un anumit succes, în mod instinctiv, ridicăm mâinile la cer ca semn de manifestare a bucuriei.

În Evanghelia după Matei există un verset în care se afirmă:

Bucurați-vă și vă veseliți că plata voastră multă este în ceruri”.

Prin dansul energetic anticipăm bucuria care va veni. Trăind în bucurie vom primi și darurile infinite ale universului.

Acestea se vor manifesta așa cum le proiectăm în programul de manifestare a intenției și așa cum simțim să ne manifestăm bucuria de a trăi prin intermediul dansului energetic.

4. PRACTICA DANSULUI ENERGETIC DE APROFUNDARE

4.1. Argumentele practicii dansului energetic de aprofundare

Așa cum am afirmat anterior, ființa umană are 7 centri energetici – câte unul aferent fiecăreia dintre cele 7 glande endocrine.

Deși centrii energetici sunt plasați în același trup, fiecare dintre aceștia au (are) o componentă specifică. Aceasta este determinată de interacțiunea corpului fizic în raport cu energiile din întregul univers.

Atunci când suntem ființe armonioase cei 7 centrii energetici sunt în stare de armonie atât între ei, cât și în raport cu energiile din univers.

În momentul în care apar dizarmonii energetice la un centru energetic, toți ceilalți 6 intră în dizarmonie, atât între ei, cât și în raport cu energiile universului.

Scopul dansului energetic de aprofundare este cel de a armoniza în mod selectiv fiecare dintre cei 7 centrii energetic, cu scopul de a deveni din ce în ce mai benefici și mai armonioși.

Prin dansul energetic veți genera în univers o stare de plenitudine și înaltă vibrație energetică manifestată în mod pregnant în centrele spre care direcționați cu prioritate energiile benefice.

Trăind în baia de energie direcționată pe acei centri energetici veți atrage în viața voastră valori conform stărilor pe care le vehiculați. În mod practic, prin dansul energetic ne modelăm ființa spre a deveni ceea ce ne dorim să fim.

Acesta este raționamentul pentru care am dezvoltat cele 7 tipuri de dans energetic.

Având la dispoziție un asemenea instrument de dezvoltare personală și umană, vă puteți da șansa să generați în voi cea mai frumoasă formă de manifestare umană.

Fiind frumoși în raport cu sufletul și cu întregul univers vă dați șansa să deveniți din ce în ce mai curați și mai împliniți pe acest pământ.

4.2. Argumentele practicii dansului energetic de aprofundare în combinație cu dansul de inițiere

În capitolul precedent am prezentat dansul energetic de inițiere.

Așa cum ați realizat, această formă de dans abordează ființa umană în ansamblul ei pe cele trei planuri energetice principale – suflet, spirit și trup.

În dansul de aprofundare pătrundem cu mai multă acuratețe în ființa umană generând un program energizant pe fiecare dintre cei 7 centri energetici.

Deși programul de aprofundare este specializat pe zone energetice de impact, este important să ținem cont de faptul că cele 7 tipuri de dans energetic prezentate în dansul de aprofundare nu exclud primele trei tipuri de dans energetic învățate în programul de inițiere.

Dansurile energetice de inițiere armonizează și cuprind cele 7 tipuri de dans energetic într-o aură protectoare stimulând, astfel, dezvoltarea calităților noastre pe direcțiile prioritare de impact.

De aceea, este important ca în perioada în care practicați dansul de aprofundare să integrați și tipurile de dans energetic de inițiere. Prin aceasta veți reuși să generați programe de viață creative în toate aspectele vieții.

4.3. Programul optim de implementare a dansului energetic de aprofundare

Fizica cuantică afirmă faptul că totul are logică în univers. Omul reprezintă o structură energetică ce face parte din logica acestui univers.

Pentru a ne clădi pe valori susținute de logica universului este necesar să fim atenți la ființa noastră pentru a identifica zonele în care avem de lucrat.

Știind care sunt zonele în care avem de lucrat, prin dansul energetic vom urmări să ne dezvoltăm relația benefică în raport cu structurile sănătoase din univers.

Pentru a cultiva în mod selectiv potențialul de care aveți nevoie este necesar să cunoașteți toate cele 7 tipuri de dans, pentru ca ulterior să le practicați în funcție de necesități.

În îndeplinirea acestui scop recomand ca programul de pregătire și practică a celor 7 tipuri de dans energetic să se desfășoare timp de minim 21 zile, conform următoarei proceduri.

Procedură – aplicarea dansului energetic de aprofundare

1. Lecturați tipul de dans energetic de aprofundare pe care doriți să îl practicați.

2. Lecturați programul de încălzire.

3. Pregătiți spațiul pentru aplicarea dansului energetic.

4. Aplicați programul de încălzire.

5. Aplicați programul de dans energetic de aprofundare.

Așa cum am afirmat, este foarte important să integrați în mod armonios în ființa voastră atât dansul de inițiere, cât și dansul energetic de aprofundare. Pentru a vă armoniza în raport cu cele două tipuri de dans energetic vă sugerez să aplicați următorul program de învățate și antrenament pentru aprofundarea dansului energetic.

Fig. 5. Programul de pregătire pentru cea de a II-a etape de curs în dansul energetic

Ordinea zilelor

Pe parcursul zilei

Seara

1

Încălzire + dansul de împământare

Încălzire + dansul de împământare

2

Încălzire + dansul de împământare

Încălzire + dansul de împământare

3

Încălzire + dansul relațiilor

Încălzire + dansul relațiilor

4

Încălzire + dansul relațiilor

Încălzire + dansul relațiilor

5

Încălzire + dansul pendular

Încălzire + dansul pendular

6

Încălzire + dansul pendular

Încălzire + dansul pendular

7

Încălzire + dansul globului de lumină

Încălzire + dansul globului de lumină

8

Încălzire + dansul globului de lumină

Încălzire + dansul globului de lumină

9

Încălzire + dansul angelic

Încălzire + dansul angelic

10

Încălzire + dansul angelic

Încălzire + dansul angelic

11

Încălzire + dansul intențiilor

Încălzire + dansul intențiilor

12

Încălzire + dansul intențiilor

Încălzire + dansul intențiilor

13

Încălzire + dansul copacului

Încălzire + dansul copacului

14

Încălzire + dansul copacului

Încălzire + dansul copacului

15

Încălzire + dansul de împământare + dansul energetic liber

Încălzire + dansul de împământare + dansul din poziția culcat

16

Încălzire + dansul relațiilor + dansul din poziția culcat

Încălzire + dansul relațiilor + dansul cuantic

17

Încălzire + dansul pendular + dansul energetic liber

Încălzire + dansul pendular + dansul din poziția culcat

18

Încălzire + dansul globului de lumină + dansul din poziția culcat

Încălzire + dansul globului de lumină+ dansul energetic liber

19

Încălzire + dansul angelic + dansul cuantic

Încălzire + dansul angelic + dansul din poziția culcat

20

Încălzire + dansul intențiilor + dansul energetic liber

Încălzire + dansul intențiilor + dansul din poziția culcat

21

Încălzire + dansul copacului + dansul cuantic

Încălzire + dansul copacului + dansul energetic liber

Observații și recomandări:

  • Vă recomand ca o ședință de dans energetic să dureze în medie 33 de minute. În acest timp este inclus și un program de încălzire de 12 minute.

  • Având în vedere faptul că dansul la unison reprezintă un reper important al zilei, întrucât la acea oră se conectează energiile tuturor persoanelor care practică dansul energetic, vă sugerez ca la ora 20.48 să demarați programul de încălzire pentru ca la ora 21.00 să începeți practica dansului energetic la unison.

@ Academia de Dans Energetic

 

Descarcati Formularul de Inscriere de la aceasta adresa: Formular

Vă rog să îl completați, să îl semnați, să îl scanați (fotografiați) și să îl trimiteți pe email la adresa: coachingintegrativromania@gmail.com

Inscrie-te Acum pentru Cursul de Alimentatie Integrativa

din data de 14.03.2022 ora 19.00

Completeaza datele si descarca Formularul de Inscriere

V-ati inscris cu succes

A fost o eroare, va rog incercati din nou

Dansul Energetic will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Descarcati Formularul de Inscriere de la aceasta adresa: Formular

Vă rog să îl completați, să îl semnați, să îl scanați (fotografiați) și să îl trimiteți pe email la adresa: coachingintegrativromania@gmail.com